2023. június 09., péntek, Félix

Ásványok és ékszerek a KMO-ban

Kispest
2013. február 28. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

 

Ismét megrendezi a Kispesti Ásvány- és Ékszerbörzét a Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház. Március 2-án szombaton 9-18 óráig közel 90 asztalon tekinthetik meg az érdeklődők a csodálatos színben pompázó ásványokat, kőzetritkaságokat. Már hosszú évek nagy sikernek örvend a rendezvény, több száz látogatót várnak az idén is.

Vannak visszatérő kiállítók és vendégek, sokan jönnek az agglomerációból és a főváros más kerületeiből, sőt külföldről is: Erdélyből, Ausztriából, Németországból.

Az érdeklődők nem csupán az ásványok színpompás világába tekinthetnek be, hanem ékszereket is találnak, hiszen a kőzetekből, ásványokból készült ajándékoknak, kiegészítőknek és ékszereknek is nagy sikerük van. A saját készítésű ékszerek egyébként is a reneszánszukat élik most, lehet majd találni tenyésztett gyöngyből, féldrágakőből, filcből, készült gyűrűt, nyakláncot és karperecet is.

Nagyon kedveltek a különféle gyógyító ásványok és az ezekből készült ajándékok is. A kiállításon ezekből is lehet majd válogatni.

© 2008-2023 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.