2023. november 30., csütörtök, András és Andor

KÖKI állásbörze július 13-án

Kispest
2011. július 06. szerda

Amint arról korábban a Magazinlapokban beszámoltunk, a KÖKI Terminal beruházói és bérlői állásbörzét szerveznek a Munkaügyi Központ és a Kispesti Önkormányzat közreműködésével. Információink szerint az álláskeresőknek július 13-án kell a KMO-ba ellátogatnia. Előzetes információk szerint az új bevásárlóközpontnak köszönhetően 1500 munkahely létesül Kispesten.

Eddig Magyarországon ritkán alkalmazott eszközt vetnek be a KÖKI Terminal fejlesztői. Állásbörze keretében hirdetik meg az összes, a projekthez kapcsolódó munkalehetőséget. Itt nem csupán a komplexum üzemeltetése kapcsán szükségessé váló állásokra lehet majd jelentkezni, de a bevásárlóközpont bérlői is itt keresnek új munkatársakat. A legkülönbözőbb szakmák képviselőit várják, de túlnyomórészt eladókra és a szolgáltató szektor dolgozóira számítanak. Előzetes információk szerint az új bevásárlóközpontnak köszönhetően 1500 munkahely létesül Kispesten.

 

Jelentkezni személyesen, fényképes önéletrajzok átadásával lehet a munkáltatók képviselőinél. A szervezők kérik, hogy az önéletrajzon tüntessék fel a regisztráció szerinti munkaügyi kirendeltség címét!

 

Időpont: 2011. július 13. 9.00 - 17.00

Az állásbörze helyszíne: KMO Művelődési Ház,  1191 Budapest, Teleki u. 50.

 

 

© 2008-2023 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.