2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert

Átmenetileg befejezi munkáját Kispesti Operatív Törzs

Kispest
2020. július 19. vasárnap Írta: Csizmadia Viola

 

A veszélyhelyzet helyzet június 18-i megszüntetése után ma megtartja utolsó rendes ülését a Kispesti Operatív Törzs – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől, az operatív törzs vezetőjétől.

Lassan minden visszatér a régi kerékvágásba Kispesten is: a Kispesti Piacokon is megszűnt az idősávos korlátozás, a kerületi óvodák és bölcsődék kinyitottak, a Tichy Lajos Sportcentrumot is korlátozások nélkül lehet használni, a kerületi közművelődési intézmények is újra várják a látogatókat, a játszótereken sem kötelező már a maszkviselés. Sajnos a nyári kerületi nagyrendezvények, Gyermek nap, Városünnep elmaradtak, és az alapvető higiéniai szabályokat továbbra is be kell tartani.Ezért az operatív törzs szakmai vezetői arra kérnek mindenkit, hogy ahol kötelező, ott a maszkhasználatra és a távolságtartásra továbbra is ügyeljenek! A veszélyhelyzetnek ugyan vége, de a kormány egészségügyi járványkészültséget rendelt el, amelynek helyi intézkedéseiről és egyéb részletekről továbbra is a kispest.hu-n, a hirdetőtábláinkon, a Tv Kispest adásaiból, valamint a Kispest újságból tudnak tájékozódni.
Gajda Péter polgármester ezúttal is köszönte az egészségügyi dolgozónak, a szociális területen tevékenykedő kollégáknak, köztisztviselőknek, közalkalmazottaknak, önkénteseknek, a közbiztonság és köztisztaság területén feladatot vállalóknak, kisgyermeknevelőknek, pedagógusoknak és óvodapedagógusoknak és valamennyi kispestinek, hogy a vészhelyzet idején példát mutattunk összefogásból, kitartásból és felelősségvállalásból.

 

© 2008-2021 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.