2023. június 02., péntek, Kármen és Anita

Szurkolók tüntettek a Kispestért

Kispest
2011. máj. 09. hétfő

A Kispest Honvéd szurkolói tüntettek a Bozsik Stadion előtt. A demonstrálók a csapat és így a klub teljesítményével sincsenek megelégedve. A szurkolók szerint a problémát az is jól jellemzi, hogy egyre kevesebb a szurkoló a meccseken.

A szervezők szerint fontos hangsúlyozni: fellépésük nem a csapatuk ellen irányul. Ellenkezőleg, az időzítés most, a győzelmek és a sokáig fenyegető kiesés elkerülése után szerencsésebb, mint ha a veszélyzónában okozott volna feszültséget. Mondanivalójuk pedig mélyebb annál, mintsem hogy változtasson rajta néhány sikeres meccs, hát még a tabella 9. helyére való fölkapaszkodás.


Megválaszolásra váró kérdésük, hogy a Hemingway Group ötéves kispesti regnálása során kifelé vetített pozitív kép miért nincs összhangban az eredményekkel, és a Bozsik-stadion egyre apadó nézőszámával. A demonstrálók adatokkal próbálták megindokolni, hogy a szerintük ezen időszak szakmaiatlan vezetése, a véleménynyilvánítás és szólásszabadság elsöprése, a szurkolók semmibe vétele hogyan vezetett a 13-szoros bajnokcsapat állandó kiesés elleni küzdelméhez.

A demonstráció célja a kispesti hagyományok méltó folytatása, egy szerethető szimpatikus csapat és klub létrehozása volt.

© 2008-2023 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.