2024. április 12., péntek, Gyula

A Csepeli Munkásotthon értesítése

Csepel
2011. augusztus 31. szerda Írta: csepelimagazin3

 

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy kezdeményezéseink ellenére a 2011-es évben Bp. XXI. Kerület Csepel Önkormányzata nem köt Közművelődési Megállapodást, nem támogatja a Csepeli Munkásotthon Alapítvány szakmai munkáját.

Az elmúlt 17 évben a különböző összetételű képviselő testületekkel eredményes együttműködést folytattunk, Csepel hagyományokban gazdag-, sokszínű kulturális életének megőrzéséért, ápolásáért, fejlődéséért.

A Csepeli Munkásotthon Igazgatósága a jövőben is törekedni fog jó együttműködésre a helyi önkormányzattal, hiszen ennek igazi nyertesei a csepeli lakosok lennének. A kialakult nehezebb működési feltételek közepette sem tervezünk a szakmai munkában visszalépést – működni fog továbbra is könyvtárunk, szervezni fogjuk a színházi előadásokat gyermek- és felnőtt nézőink részére és támogatni fogjuk amatőr művészeti együtteseink, klubjaink és szakköreink tevékenységét. Ugyanakkor nyitottak vagyunk közös rendezvények, konferenciák, szakmai tanácskozások, zenés-táncos rendezvények és koncertek megrendezésére is.

Látogassák a jövőben is a Ház rendezvényeit, amely 91 éve áll a csepeli lakosok szolgálatában!

 

© 2008-2024 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.