2024. június 14., péntek, Vazul

Prince a Szigeten

Budapest
2011. július 22. péntek

 

 

A világ talán legegyedibb és legizgalmasabb előadója, a hétszeres Grammy–díjas amerikai pop-ikon, Prince végre ellátogat Magyarországra. Az amerikai előadó a Sziget „Nulladik” napján, augusztus 9-én lép majd a Nagyszínpad deszkáira.

Prince Roger Nelson, aki Prince néven vonult be a rock and roll halhatatlanjai közé több mint 100 millió eladott lemezzel, 10 platina albummal és a Grammy-k mellett Golden Globe- és Oscar-díjjal is büszkélkedhet. Az 1976-ban ismertté vált előadó minden bizonnyal a Szigeten is  eljátssza majd legnépszerább dalait, így a Purple Rain, a Kiss, a When Doves Cry címűt.

 

A szervezők szerint ez lesz az év koncertje, épp ezért igyekeznie kell, aki jegyet szeretne venni, ugyanis óriási az érdeklődés a látványos show elemekkel is tarkított mega koncertre, amely várhatóan több mint 2 órán keresztül tart majd. A nagy koncert napján, a nulladik napon még más híres bandákat is megnézhetnek majd a szigetelők, így a New York-i Klezmatics, a szerb Boban i Marko Markovic Orkestar és a szentpétervári Leningrád is fellép majd.

 

© 2008-2024 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.