2023. június 02., péntek, Kármen és Anita

Nem jár a 3-as metró a Határ út és a Nagyvárad tér között

Budapest
2011. július 06. szerda

 

Autóbuszok szállították egy ideig a 3-as metró utasait a Határ út és a Nagyvárad tér között, mert "gyanús csomagot" találtak az egyik állomáson. A bőröndben nem találtak veszélyes anyagot, ezért újraindulhatott a forgalom. A rendőrök a csomag feltételezett gazdáját előállították.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra (BRFK) dél körül érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy a Népliget metróállomáson egy gazdátlan bőröndöt találtak. A bejelentés után a rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, kiürítették a Népliget állomást és ezzel egy időben értesítették a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatát.   A csomagban közbiztonságra veszélyes anyagot, tárgyat nem találtak, így a metró- közlekedés újraindulhatott

A rendőrség előállított egy külföldi nőt, mivel szerintük korábban ő hagyta el a "gyanús csomagot". A nőt közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a VIII. kerületi kapitányságon előállították, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

 

A népligeti állomás lezárása idején a 3-as metró nem közlekedett a Határ út és a Nagyvárad tér között, az utasokat pótlóbuszok szállították.

 

© 2008-2023 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.