2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert

Önkormányzati füzetcsomagok

Kispest
2021. augusztus 11. szerda Írta: Csizmadia Viola

 

 

A kormányzati elvonások és megszorítások ellenére idén közel 2,5 millió forint értékben, ingyenes füzetcsomaggal támogatja az önkormányzat a kispesti családokat az iskolakezdés idején. A korábbi években ez csaknem 4 millió forint volt, de most racionalizálták a csomagok tartalmát, nincs benne pl. írólap – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől.

2021-ben összesen 21 ezer 470 füzet került 2 557 füzetcsomagba az I-V. Osztályosoknak. Az intézmények már megkapták az önkormányzati füzetcsomagokat. Minden évfolyam esetén lehetőség van plusz csomagok kiküldésére ( 3 százalék ráhagyás), amennyiben ezt az intézmények jelzik az önkormányzatnak. A csomagok összeállításában idén is az iskolaigazgatók munkaközösség-vezető, Bihari Péter, a Puskás iskola igazgatója volt az önkormányzat segítségére.

Összes csomagszám:

1. évfolyam 506

2. évfolyam 519

3. évfolyam 518

4. évfolyam 473

5. évfolyam 541

Az alábbi intézményekbe kerültek a füzetcsomagok:

Bolyai iskola, Gábor iskola, Erkel iskola, Eötvös iskola, Kós iskola, Pannónia iskola, Puskás iskola, Vass iskola, Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet, Ady Endre Református Általános Iskola, Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola, Reménység Katolikus Általános Iskola

 

© 2008-2021 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.