2023. március 25., szombat, Irén és Írisz

Kispest

Kiültek tanárukért az iskola elé a Deák gimisek

Kedvenc médiaszakos tanáruktól, február elején az iskolából felmondással távozó Weszely Kingától búcsúztak a kispesti Deák gimisek azon az akción, amelyet ma ebédidőben szerveztek az iskola elé.

2023. március 01. szerda

Idén is megérkezett Pizsó és Penda

 A több éves hagyományoknak megfelelően március elsejével, a tavasz beköszöntével menetrend szerint megérkeznek a Kispesti Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat ajándékaként a bolgár testvérvárosból, Smolyanból a fehér és vörös fonalakból készített „martenica babák", Pizso és Penda. Idén is csaknem száz »tavaszi párost » kapott a kerület – tudtuk meg Vinczek György alpolgármestertől. 

2023. március 02. csütörtök

Információszabadságból jeles

 A budapesti kerületek közül a második legátláthatóbb működéssel büszkélkedhet Kispest a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ezévi vizsgálata alapján - mondta Gajda Péter, miután a városháza megkapta az a jelentést, melyet a NAIH az információszabadság hazai gyakorlatának feltérképezése és hatékonyságának növelése” című kiemelt projekt keretében végzett. A kispesti városháza két tevékenységi formában (honlap és adatigénylés) is elismerést kapott a hátóságtól - tudtuk meg a polgármestertől. 

2022. december 04. vasárnap

Segítség gombnyomásra

 Újabb GPS-es vészjelzőt adott át ma boldog új tulajdonosának Gajda Péter polgármester, Balázs Piroska, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat vezetője, valamint Tihanyi Sándor, a Body Guard Hungary Kft. ügyfélszolgálatának vezetője.

2023. február 23. csütörtök

Fészekrakó program énekes madaraknak

 Szinte minden kispesti általános iskola csatlakozott ahhoz a természetvédelmi akcióhoz, amelyet a Közpark Kft. szakemberei találtak ki, és a Zöldprogram Irodával közösen hirdettek meg – tudtuk meg Szabó-Kelemen Ágnestől, a cég kommunikációs munkatársától azon a ma délelőtti eseményen, ahol helyükre kerültek ez első gyerekek által megfestett madárodúk Kós Károly tér fáira.

2023. február 16. csütörtök
© 2008-2023 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.