2019. november 16., szombat, Ödön

Ünnepeltek a MASZSZ nyugdíjasai

Kispest
2019. október 17. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

 

A húsz éve alakult 75 éven felüliek klubját ünnepelte a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) Kispesti Nyugdíjas Tagozata. Gajda Péter polgármester és Vinczek György alpolgármester a kerület nevében köszöntötte az szervezet tagjait.

Gajda Péter polgármester és Vinczek György alpolgármester együtt köszönte meg, hogy jó szívvel hívják mindig erre az eseményre, és, hogy mosolygós arcú barátok közé, jókedvű társaságba tudnak jönni. Az alpolgármester egy friss adatsort adott át a klubnak, amely szerint 4806-an élnek Kispesten 75 év felettiek. Elmondta, emelkedik az átlagéletkor a kerületben is, és ez speciális helyzetet teremt az önkormányzat számára, egyben feladatot is, ezért, mint mondta, ígérik, hogy a jövőben is megkülönböztetett figyelemmel fordulnak a nyugdíjasok felé.

A Kispesti Nyugdíjas Tagozat titkárától, Csernyánszky Imrénétől megtudtuk, pontosan 20 éve, 1999. október 16-án alakult a 75 év feletti idősek klubja. Az emberek szeretik ezt a programot, mindig várják. Ilyenkor köszöntjük az abban az évben 80. illetve 90. évüket betöltött tagjaikat is.

 

Az ünnepi klubnapon Hesz Magdolna és Mészáros Imre, valamint a Segítő Kéz Gondozó Szolgálat nyugdíjasai adtak műsort.

 

 

 

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.