2019. június 16., vasárnap, Jusztin

Karácsonyi operettgála nyugdíjasok

Kispest
2016. december 21. szerda Írta: Csizmadia Viola

Operettműsorral lepte meg az önkormányzat és a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat a kerületi nyugdíjas klubok és a nyugdíjas szervezetek tagjait. A még ma is örökifjú Oszvald Marika és Csere László Operettdallamok Adventi hangulatban című zenés-táncos műsorát tekinthették meg a meghívottak, mintegy 250-en, a KMO-ban.

Remélem, hogy minden kispesti nyugdíjas érzi azt a gondoskodást, amellyel segíteni próbálunk azoknak, akik a múltban sokat tettek Kispestért. Az önkormányzat erejéhez mérten, az idősbarát kerülethez méltón a jövőben is támogatja az idős kispestieket – mondta – fogalmazott ünnepi köszöntőjében Gajda Péter polgármester a nyolcadik Idősek Karácsonyán.

Burány Sándor, Kispest országgyűlési képviselője a szeretet erejéről és fontosságáról beszélt, és megköszönte mindazt a munkát, amit az idősek végeztek és azt a sok tapasztalatot, amit átadtak, és amit tovább lehet adni a következő nemzedéknek.

Vinczek György alpolgármester azt mondta, minden nap legyen öröm, hogy legyen mire emlékezniük az időseknek, majd Ady Endre Az Úr érkezése című verséből idézett. A szociális területet felügyelő városvezető végezetül azt kívánta, arra a sok szépre emlékezzenek az idős emberek, amiket átéltek.

A gondozó szolgálat nyugdíjasai mellett a Kispesti Nyugdíjasok és Mozgássérültek Klubjából, az MSZSZ Kispesti Területi és Nyugdíjas Alapszervezetéből, a Kispesti Nyugdíjasok Szociális és Érdekvédelmi Egyesületéből, a Nyugdíjas Pedagógusok Egyesületéből és a Kispesti Véradók Egyesületéből érkezett vendégek.

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.