2019. július 17., szerda, Endre és Elek

Tervezzünk közösen közterületet!

Kispest
2016. szeptember 08. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

 

A Fővárosi Önkormányzat Tér-Köz címmel pályázatot írt ki kerületi önkormányzatok részére közterületek megújítására. A Kispesti Önkormányzat a volt KRESZ-park (Kosárfonó - Vak Bottyán - Eötvös utcák által határolt terület) felújítására pályázik majd.

Célunk az, hogy külső források bevonásával építsük és szépítsük a parkot. Éppen ezért a környéken élő kispestieket hívjuk és várjuk 2016. szeptember 20-án, 16 órától 18 óráig tartó közös ötletelésre – mondja Vadon Etelka, a polgármesteri hivatal Társadalmi Kapcsolatok Irodájának vezetője, aki nyomban meginvitál mindenkit egy kis közös gondolkodásra és tervezésre a Kispesti Eötvös József Általános Iskola ebédlőjébe (XIX. kerület, Eötvös utca 13.).
A terület egy részén korábban már végeztünk lakossági kérdőíves felmérést és ennek eredményeit figyelembe véve tájépítész hallgatók segítségével újragondoltuk a tér lehetséges jövőben funkcióit.  A pályázat benyújtásához tervezők által készített koncepcióterv készül, ennek elkészítése előtt szeretnénk kikérni az ott élők további véleményét, javaslatait – tette hozzá az irodavezető.

 

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.