2024. július 16., kedd, Valter

Különleges játszóház is lesz a KÖKI Terminalon

Kispest
2011. máj. 19. csütörtök

A KÖKI Terminalon nyílik meg Magyarország első komplex szórakoztató központja kizárólag gyermekeknek. A különlegesen berendezett játszóházon kívül itt lesz több gumiasztal, mászókakomplexum, fedett homokozó, videojáték szoba, gyerekmegőrző, de multifunkciós sport részleg is. A tulajdonosok a 2-12 év közötti gyerekeket várják változatos programjaikkal. Az új létesítmény a Terminal megnyitását követően, várhatóan szeptember végétől már fogadja a gyerekeket. Összesen 30 főt foglalkoztatnak majd a létesítményben.


Egyszerre akár 400 gyerek szórakozhat szüleivel együtt is abban a különleges központban, amely hamarosan Kispesten, a KÖKI bevásárlóközpontban nyílik meg. Ezerötszáz négyzetméteren várják a legkisebbeket, de a 12 évesek is megtalálják majd a nekik való játékokat.

A játszóházakban már megszokott funkciókon kívül a látványosan berendezett területen lesz fedett homokozó, videojáték szoba, speciális sport részleg jégpályával, gumiasztalokkal és egy nagyon összetett mászóka rendszerrel. A gyerekek szellemi fejlesztésére is gondot fordítanak, ugyanis egy készség- és gondolkodásfejlesztő játszó-gépparkot is üzembe állítanak.  A KACKAC saját meleg-konyhával is rendelkezik így az étkezések is csak rövid időre szakítják meg az önfeledt játékot.
A létesítményben tartanak majd filmbemutatókat, jótékonysági rendezvényeket is, de a játszóház tulajdonosai vállalják szülinapok, gyerek karaoke partik, sőt céges bulik szervezését is.

A tulajdonosok számára különösen fontos a helyi látogatóközönség, a legtehetségesebb kispesti gyerekeket különböző kedvezményekkel támogatni fogják. A fejlesztők szerint a KACKAC lesz az első játszóház itthon, ahol nem lesznek zajos és balesetveszélyes ugrálóvárak és mászófalak, a

gyerekeknek pedig a szaladgáláson túl módjuk lesz a kreatívabb és gondolkodást serkentő játékok kipróbálására is.

A gyerekek a nyitva tartás alatt korlátlan ideig használhatják majd a játékokat, a belépődíj egyelőre üzleti titok részét képezi. A nyitás várhatóan a KÖKI Terminállal egy időben, 2011. szeptember végén lesz. A projekt 30 munkatársnak biztosít majd munkát. További játszóházak megnyitását is tervezik a főváros több pontján.

Facebook oldaluk: Katt

© 2008-2024 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.