2019. július 20., szombat, Illés

Megint fákat fogadtak örökbe

Kispest
2015. július 22. szerda Írta: Csizmadia Viola

A Városház téren, az Atatürk parkban, a központi játszótéren, az Ötvenhatosok terén, valamint az Eötvös utca és a Kosárfonó utca közötti parkban ma már táblák jelzik a fákon az örökbefogadó kisgyerekek nevét, születési dátumát. Idén a szülők és a nagyszülők tizenkilenc díszfát fogadtak örökbe kisgyerekeiknek a Templom téri postahivatal és a Kispesti Kaszinó előtt a Fő utcában. A Te is Fogadj örökbe egy fát gyermekednek! program indulása óta már csaknem 170 facsemete talált gazdára.

Köszöntőjében Gajda Péter polgármester elmondta, a mintegy 170 örökbe fogadott fa is jelzi, mennyire népszerű a 2011-ben indított kezdeményezés Kispesten, és azt, hogy ennyi szülő, nagyszülő így is fontosnak tartotta, hogy kisgyerekével részt vegyen az önkormányzat Zöldprogramjában. A polgármester Vinczek György alpolgármesterrel együtt adta át az emléklapokat és a kis locsolókannákat a 19 új örökbefogadónak.

Az idei örökbefogadók: Bódis Liza, Bódis Luca, Bognár László, Borsodi Andor, Gaján Attila Ferenc, Gaján Izabella Edit, Hámori-Molnár Olivér, Juhász Teodor Tamás, Lackner Nóra Barbara, Oláh Csenge, Oláh Péter Viktor, Posztobányi Luca, Rádi-Szabó Péter, Sági Pál, Szabó Zsófi Noémi, Szekeres Merse Olivér, Tímár Bettina Alexandra, Tőkési László Béla és Varju Levente.

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.