2020. július 14., kedd, Örs és Stella

Javítják az önkormányzati utakat

Kispest
2015. március 19. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

 

Felső Kispest után most a Kócsag utca-Kiss János altábornagy utca-Tulipán utca-Karinthy utca találkozásánál levő tér aszfaltburkolatának javítását végezteti el az önkormányzat.

A jó idő beköszöntével elindultak az idei útkarbantartási munkák: először az Üllői út-Ferihegyi út-Vasút utca-Török utca által határolt Felső Kispesten temette be a kátyúkat a munkával megbízott cég. Most a „Kócsag tér” és környéke került sorra – mondta el lapunknak Kispest polgármestere, aki ma a helyszínen tájékozódott a munkálatokról. A téren és a környező utcákban összesen több mint 600 négyzetméternyi felületen javítják ki az aszfaltburkolatot. A munka mintegy 5,5 millió forintba kerül.

Gajda Pétertől megtudtuk, 2015-ben összesen 100 millió forintnál többet szán az önkormányzat a kezelésében lévő utak és járdák karbantartására és javítására. Az aszfaltozás, a kátyúk eltüntetése folyamatosan zajlik a kerületben, a munka az Ady Endre út-Üllői út-Vas Gereben utca-Hunyadi utca által határolt lakótelepi részen folytatódik heteken belül, majd Hagyományos Kispest, Wekerletelep és a Kertváros útjai következnek.

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.