2019. július 18., csütörtök, Frigyes

Jövőre veletek....

Kispest
2014. december 17. szerda Írta: Csizmadia Viola

Véget ért a Kispesti Szenior Akadémia őszi kurzusa. Az akadémia előadásain leggyakrabban résztvevők közül nyolcvanan oklevelet kapta a záró rendezvényen a KMO-ban. A tervek szerint az önkormányzat támogatásával jövőre tovább folytatódik az ötven felettiek ingyenes képzése.

A kispesti Szenior Akadémia hallgatói túl vannak a harmadik félévükön. Sok a régi arc a résztvevők között, de az előadások jó híre, témái sokak kíváncsiságát felkeltette, így mindig bővült a hallgatók létszáma – mondta Gajda Péter polgármester az idei év záró eseményén, az utolsó előadás előtt, ahol átadta az elismerő okleveleket mindazoknak, akik a legtöbb előadáson részt vettek. A polgármester elismerően szólt az ötletről és arról, hogy jó döntés született akkor, amikor az önkormányzat olyan oktatási formákat keresett, amelyek segítik a korosztály korszerű és hasznos információkkal, ismeretekkel való „felvértezését”, mint például a számítógépes és nyelvtanfolyamok is. Gajda Péter ígéretet tett arra, hogy jövőre folytatódik az ötven felettiek ingyenes képzése.

 

A kispesti akadémia a harmadik legnépszerűbb és leglátogatottabb az országban működő 17 akadémia közül – jelentette ki Jászberényi József a Zsigmond Király Főiskola tanára, a szenior akadémiák főszervezője, aki szerint a XIX. kerületben élő szeniorok nagyon érdeklődőek és aktívak voltak az előadásokon.

 

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.