2019. szeptember 20., péntek, Friderika

Véradó ünnep Kispesten

Kispest
2014. november 25. kedd Írta: Csizmadia Viola

 

A Kispesti Véradók Napja alkalmából tartott zenés-táncos rendezvényt a Kispesti Véradók Egyesülete a Tudásházban. Ez alkalommal tizennyolc többszörös véradó kapott kitüntetést.

Elsőként Somogyi Lászlóné elnök, majd Vinczek György alpolgármester köszöntötte a Kispesti Véradók Egyesületének tagjait és a vendégeket. Megköszönve az áldozatos munkát, az alpolgármester arról beszélt, hogy mindig lehet számítani a kispesti véradókra. Elmondta, az önkormányzat a támogatás mellett abban is segít nekik, hogy minél többen megismerjék őket, csatlakozzanak hozzájuk, lehetőleg fiatalok is, és vállalják ezt a karitatív tevékenységet.

Vinczek György és Somogyi Lászlóné 18 többszörös véradónak nyújtotta át a kitüntetést és az ajándékot: elismerést kapott Sallai Péter (60 szoros véradó), Darázsi Katalin, Kádár Norbert, Timkó Péterné (50), Berkó Levente, Monostori Péter, Petrovics Jánosné, Somogyi Lászlóné (40), Domokos Gábor, Muzsik Ferenc(35), Illisz Gyula, Kővári Ágnes, Pál Zsombor (30), Kara Róbert, Muzsikné Lindwurm Edit, Sándor Csilla, Zöld Csaba, Tarnai Árpád (25).

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.