2019. máj. 27., hétfő, Hella

Gajda Péter triplázott! Öt évig ő a polgármester

Kispest
2014. október 13. hétfő Írta: Csizmadia Viola

 

Baloldali sikert hozott az önkormányzati választás Kispesten. Gajda Péter immár harmadik alkalommal győzött a polgármester-választáson, így öt évig vezetheti a kerületet és képviselheti érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben. A választás a kispesti baloldal nagy sikerét hozta: 11 egyéni választókerületben az MSZP-DK-EGYÜTT-PM jelöltjei győztek, akiket a Kispest Jövőjéért Egyesület is támogatott. A Fidesz-KDNP egy egyéni választókerületben szerzett önkormányzati képviselő mandátumot.

Az  MSZP-DK-EGYÜTT-PM-nek tizenegy képviselője lesz a testületben: Fekete László (1. vk.), Bogó Józsefné (2. vk.), Rátkai Andrea (3. vk.), Teknős Ferenc (4. vk.), Kránitz Krisztián (5. vk.), Kertész Csaba (6. vk.), Lackner Csaba (7. vk.), Somogyi Lászlóné (9. vk.), Szujkó Szilvia (10. vk.), Varga Attila (11. vk.), Vinczek György (12. vk.).

A Fidesz-KDNP négy (Ékes Gábor – 8. vk., Dódity Gabriella, Lazányi Ferenc és Szathury Kolos – listás), a Jobbik egy (Lázár Tamás – listás) és az LMP is egy (Ferenczi István – listás) képviselővel vesz részt az önkormányzati munkában a 2019-ig tartó ciklusban.

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.