2019. március 24., vasárnap, Gábor és Karina

Üzletember fórum Kispesten

Kispest
2014. október 10. péntek Írta: Csizmadia Viola

 

Az önkormányzat kezdeményezésére, a Businnes Contact szervezésében Kispesti és Regionális Üzletember találkozót tartottak a Peugeot M5 Centerben. A rendezvényen közel 100 Kispesten, illetve a régióban tevékenykedő vállalkozó vett részt.

Gajda Péter polgármester köszöntőjében arról beszélt, hogy ezzel a találkozóval az önkormányzat a jövőben az egyházakkal, a civil szervezetekkel folytatott rendszeres találkozókon túl, a Civil Fórum mintájára, a vállalkozások felé is nyitni szeretne oly módon, hogy a vállalkozók a város vezetőivel rendszeres találkozók keretében beszélhessenek javaslataikról, problémáikról, a kerület fejlődéséről. Kispest érdekében a polgármester stratégiai partnerséget ajánlott a vállalkozóknak, és ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat minden segítséget megad a gazdasági fejlődéshez, a vállalkozások sikeressé tételéhez.

Gajda Péter bevezetője után, amelyben a városvezető a város fejlődéséről, adópolitikájáról, a tervekről szólt, a résztvevők előadásokat hallgathattak meg a versenyképességről, a hatékonyságnövelésről, illetve az EU-s pályázatokról. A Kispesti Önkormányzat képviseletében Rigó István fejlesztési tanácsadó az Integrált Városfejlesztési Stratégia felülvizsgálatáról tartott előadást, amelyhez kapcsolódóan az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várják a résztvevőktől is kispesti fejlesztésekkel kapcsolatos javaslatokat.

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.