2019. szeptember 18., szerda, Diána

Nem járt bizottsági ülésekre a Fidesz polgármesterjelöltje

Kispest
2014. szeptember 21. vasárnap Írta: a Szerk.

 

A jegyzőkönyvek tanúsága szerint 13 bizottsági ülésből csupán két esetben tette tiszteletét, a többi alkalommal széke üresen maradt Dódity Gabriellának Fekete László bizottsági elnök és Lackner Csaba képviselő között a tulajdonosi bizottsági ülésein. A bizottsági munkáért járó tiszteletdíjat természetesen akkor is felvette.

A Fidesz polgármesterjelöltje azt állítja választási szlogenjében, hogy többet tett a kerületért, mint a polgármester. A tények azonban ennek ellentmondanak.

A jelölt, aki sokáig főpolgármester-helyettesi főtanácsadó volt, a 2010-es 5-ös körzetben elszenvedett súlyos veresége után, amikor Kránitz Krisztián MSZP-s képviselővel szemben maradt alul, ám külsős bizottsági hellyel vigasztalódhatott a helyi Fidesz jóvoltából. A tulajdonosi bizottság tagjaként járhatott volna képviselő-testületi ülésekre, ahol építő javaslataival segíthette volna a kispesti vezetőket, de 2010 és 2014 között ezt egyetlen alkalommal sem tette meg.

Nagyobb gond, hogy a jegyzőkönyvek tanúsága szerint a tavalyi évben a 13 bizottsági ülésből csupán két esetben tette tiszteletét, tudtuk meg a bizottság elnökétől, Fekete Lászlótól.

Mint az elnök elmondta, ezeken a fontos üléseken sem szólt hozzá, csupán szavazott. A bizottsági munkáért járó tiszteletdíjat természetesen akkor is felvette a Fidesz helyi polgármesterjelöltje, amikor nem jelent meg az üléseken.© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.