2019. július 20., szombat, Illés

Műfüves sportpálya lesz a Puskásban is

Kispest
2014. augusztus 18. hétfő Írta: Csizmadia Viola

 

A tavaly ősszel felújított iskolai konyha és az idei sportöltöző-korszerűsítés után a napokban megkezdődött a műfüves sportpálya építése, valamint az iskolaudvar felújításának előkészítése a Puskás iskolában.

Sok minden korszerűsödött a Puskás iskolában az elmúlt időszakban: az iskola konyhájának tavalyi komplett felújítása után az idén tavasszal elkészült a négy tornaöltöző is, de már megkezdődött a régen várt műfüves sportpálya építése, valamint az iskolaudvar felújításának előkészítése – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől, aki kérdésünkre elmondta, hogy már zajlik annak a nagy beruházásnak az előkészítése is, amelynek keretében egy napelemes rendszer kialakítására nyert az intézmény csaknem 47 millió forintot.

A polgármester tájékoztatása szerint a beruházás első ütemében mintegy 10 millió forintos költséggel megépítenek egy új műfüves focipályát és az ehhez tartozó labdafogó hálókat, kerítést, valamint felújítják a padokat az udvaron. Ezen kívül elkészül egy távolugrógödör, és átalakítják a régi homokozót is. Az udvar felújítása azonban ezzel még nem fejeződik be, hiszen a beruházás második ütemében az iskolaudvar további rekonstrukciójára is hamarosan sor kerül – mondta Gajda Péter.

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.