2019. április 19., péntek, Emma

Köszönet az életmentőknek

Kispest
2014. február 26. szerda Írta: Csizmadia Viola

 

Hagyományos jótékonysági farsangi bált tartottak a napokban a Kispesti Zöld Sziget Óvoda munkatársai, a gyerekek, a szülők és az intézmény támogatói a Vass iskolában. Az este bevételét és az önkormányzattól kapott 4,5 millió forintot az óvodaudvar szépítésre fordítják majd.

Az eseményen vendégként résztvevő Gajda Péter polgármester nyitó beszédében ez alkalommal az óvoda közössége előtt életmentő oklevéllel, ajándékcsomaggal és egy Kispest könyvvel köszönte meg Czágler Béla és Szép László szülők önfeláldozó cselekedetét, amellyel hozzájárultak, hogy a február eleji panel tűznél a Csokonai utcában nem történt nagyobb tragédia. Mint azt a polgármester elmondta: a két szülő lélekjelenléte és gyors döntése példaértékű mind a gyerekeknek, mind pedig a kispestieknek.

Kovácsné Halász Éva óvodavezető az eseményen örömmel szólt arról, hogy a kispesti önkormányzat 4,5 millió forintot biztosít az óvoda udvarának rendbehozatalára, felújítására, amelynek költségeihez az óvoda közössége a bál bevételével járul hozzá.

A bál a hivatalos megnyitó után műsorokkal, jelmezes karnevállal és tánccal folytatódott, amelyen Vinczek György alpolgármester és Burány Sándor országgyűlési képviselő, Mihály András önkormányzati képviselő is együtt szórakozott az óvoda munkatársaival, a gyerekekkel és a szülőkkel.

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.