2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert

Búcsú a Közpark igazgatójától

Kispest
2021. április 12. hétfő Írta: Csizmadia Viola

Bán Zoltán 50 évesen hunyt el a koronavírus-fertőzés következtében. A Közpark igazgatóját saját halottjának tekinti az önkormányzat.

Az agrármérnök végzettségű Bán Zoltán először 2008–2011 között vezette a Közpark Kispesti Köztisztasági és Közfoglalkoztatási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot, majd 2014-től egészen haláláig ismét ő irányította az önkormányzat tulajdonában lévő kft.-t. Munkáját 2011-ben Dicsérő Oklevéllel ismerte el az önkormányzat.

Bán Zoli több mint tíz éve az egyik legkedvesebb kollégám. Felfoghatatlan, hogy múlt héten még arra készült, hogy hogyan fogunk majd neki a tavaszi nagytakarításnak, mi lesz a lomtalanítás után, hogy tesszük rendbe a tél elmúltával újra, szokás szerint Kispestet. Ő is mindig ezen agyalt, dolgozott, pedig sokszor sziszifuszi munka volt, de mindene volt Kispest. Az egyik legnagyobb munkabírású, mindig a kerületért dolgozó kollégám, barátom ment el. Elvitte a COVID. Megdöbbenten, szótlanul állok az elvesztése után. Pótolhatatlan veszteség az egész kerületnek, családnak, a barátoknak, minden városházi kollégának, hogy Bán Zoltán, a Közpark Kft igazgatója ma elhunyt” – írta március 12-i Facebook-posztjában Gajda Péter polgármester.

 

© 2008-2021 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.