2020. március 29., vasárnap, Auguszta

Pótolják, cserélik az utcatáblákat kerület-szerte

Kispest
2020. január 30. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

 

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az ember utcatáblák hiányában nem tud tájékozódni és kóborol kerület-szerte. Március 10-ig lehet bejelenteni a hiányzó vagy megrongálódott utcatáblákat.

A Polgármesteri Hivatal utolsó 5 évben nagy hangsúlyt fektetett a közterületeken a tájékozódás megkönnyítésére, így az utcanévtáblák folyamatos pótlására, avagy cseréjére. Hogy maradéktalanul eleget tehessünk ezen kötelezettségünknek, számítunk a lakosság segítségére is – tudtuk meg Patek Gábortól, a Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetőjétől.
Az irodavezető arra kéri a kispestieket, hogy amennyiben rossz állapotú, avagy hiányzó táblát észlelnek lakókörnyezetükben, úgy azt a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , avagy a 3474-533 telefonszámon is jelezhetik a Városüzemeltetési csoport részére. A március 10-ig bejelentett utcanévtábla igények még a húsvéti ünnepek előtt teljesíteni tudják, így ezen névtáblák kihelyezése megkezdődik a kerítésekre és a házfalakra – ígéri az irodavezető.

© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.