2019. szeptember 18., szerda, Diána

Új vizesblokkok a Bóbita óvodában

Kispest
2019. máj. 31. péntek Írta: Csizmadia Viola

 

Alig néhány hét alatt (április elsejétől május közepéig) elkészült a vizesblokkok teljes felújítása a Bóbita óvodában, így mond a hat fürdőszobában új eszközöket használhatnak mostantól az óvodások.

Az intézményfelújítási program keretében mintegy 25 millió forintot költött ebben az esztendőben az önkormányzat a 38 éves Bóbita óvoda vizesblokkjainak teljes felújítására. A hat csoportban 137 kisgyerek napi gondozását ellátó intézmény folyamatosan újult meg az elmúlt években. 2017-ben a felújítás során javultak az itt dolgozók munkakörülményei, hiszen a dajkák öltözőit is átalakították, de ezen kívül festettek, mázoltak, valamint a közlekedők, hat foglalkoztató, az irodák és az elkülönítő-helyiség (kb. 600 négyzetméter) burkolatát is kicserélték, tavaly pedig a világítóablakokat javították. Azért maradt még tennivaló, hiszen az óvodabútorok cseréje is időszerű, valamint a tető szigeteléssel sem várhatnak már sokáig – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől, aki ellátogatott az intézménybe.

Benkőné Sipos Erika intézményvezető kérdésünkre elmondta, hogy alig egy hete vették ismét birtokba a gyerekek a felújított fürdőszobákat, és elismerően szólt a felújítást végző szakemberek munkájáról, aki folyamatosan és megfelelő színvonalon, határidőre dolgoztak.

 

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.