2019. február 16., szombat, Julianna és Lilla

Garázsból konditerem a rendőröknek

Kispest
2018. április 19. csütörtök Írta: Csizmadia Viola

Önkormányzati támogatásból konditermet alakíttatott ki a Kispest Közbiztonságáért Alapítvány a kerületi rendőrkapitányságon. A felújítás és a konditermi eszközök mintegy 10 millió forintba kerültek.

Az átadón Gajda Péter polgármester arról beszélt, hogy hálás szívvel gondol azokra, akik a kerület közrendjét, biztonságát őrzik, nekik köszönhető, hogy Kispest az egyik legbiztonságosabb kerülete a fővárosnak. Megköszönve a közrendért végzett munkát Gajda Péter hozzátette, az önkormányzat minden évben igyekszik segíteni ezt a felelősségteljes munkát, és lehetőségeihez mérten a következő években is támogatja a kerületi rendőrkapitányság tevékenységét.

Dr. Pella László, a közalapítvány elnöke arról beszélt, hogy amikor 50 évvel ezelőtt itt dolgozott, az akkori kapitányságvezető autójának garázsa volt a most edzőteremmé átalakított épületrész. A közalapítvány elnöke azt is elmondta, hogy a felújítás és a konditermi eszközök mintegy 10 millió forintba kerültek, hozzátette, most már még jobban bírják majd a strapát a rendőrök. A nyugalmazott rendőr dandártábornok megköszönte az önkormányzat támogatását és külön köszönetet mondott a munka lebonyolításáért Vass András kuratóriumi tagnak és Peszeki Zoltán beruházónak.

Megköszönte az önkormányzat támogatását a kapitányság vezetője is, aki példaértékűnek nevezte az önkormányzat és a rendőrség együttműködését. Plánk Róbert ezredes elmondta, több olyan fejlesztés is történt eddig, amely javított a munkakörülményeken, a mostani is ezek közé tartozik. Hozzátette, a rendőröknek rendszeresen részt kell venniük fizikai alkalmassági vizsgálaton, a megfelelő kondíció megőrzéséhez az új edzőterem nagy segítséget jelent.

 

© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.