2020. augusztus 12., szerda, Klára

Kispest

Szeptemberre megújulnak az udvari játékok

 A Zrínyi utcai Mese-Vár óvoda homokozóinak javításával megkezdődött a kispesti óvodák és bölcsődék udvari játékainak és játszószereinek felújítása, valamint cseréje.

2020. július 25. szombat

Épületet cserélnek kerületi intézmények

 Csaknem negyven napirendi pontot tárgyaltak a képviselők a veszélyhelyzet visszavonása utáni első testületi ülésen. Az ülés elején egyperces néma felállással emlékeztek a képviselők a június 21-én elhunyt kispesti díszpolgárra, Bálint Györgyre.

2020. július 16. csütörtök

Novemberben búcsút intenek közalkalmazotti státuszuknak a közművelődésben dolgozók

 Az országgyűlés döntése alapján (július 1.) a közművelődésben eddig közalkalmazottként dolgozó munkavállalók 2020. november 1-jétől nem közalkalmazotti jogviszonyban dolgoznak majd, hanem a továbbiakban a Munka Törvénykönyve (Mt.) vonatkozik rájuk is.

2020. július 28. kedd

12. egészségnap a Segítő Kéznél

Sokadik alkalommal rendezte meg Prevenciós Egészségnapi rendezvényét a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat, most a Zöld Diófa Idősek Klubjában.

2020. január 29. szerda

Új az ebédlő és a konyha az Erkel iskolában

 Alig több mint két hónap alatt készült el az új tálalókonyha és az étkezde az Erkel iskolában, amelyre az önkormányzat csaknem 20 millió forintot költött – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől, aki két alpolgármesterével, Varga Attilával, Vinczek Györggyel, valamint a Vamüsz igazgatójával, Kránitz Krisztiánnal ma délelőtt kint járt a helyszínen. 

2020. július 13. hétfő
© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.