2020. március 29., vasárnap, Auguszta

Kispest

Eddigi intézkedések a kispestiek biztonságáért

  Az elmúlt napokban minden nap ülésezett a Kispesti Operatív Törzs. Komoly, a kispestiek egészségét, biztonságát szolgáló intézkedések születtek. Ezekről kérdeztük Gajda Péter polgármestert, az operatív törzs vezetőjét.

2020. március 18. szerda

A Kispesti Operatív Törzs e heti eddigi döntései

 Mint arról már korábban beszámoltunk március 11., a vészhelyzet kihirdetése óta minden nap 15 órakor ülésezik a Kispesti Operatív Törzs. Komoly, a kispestiek egészségét, biztonságát szolgáló intézkedések születnek folyamatosan. Az e heti döntésekről kérdeztük Gajda Péter polgármestert, az operatív törzs vezetőjét.

2020. március 25. szerda

Közösségi költségvetésből megvalósuló tervek

 Kispest önkormányzata immár negyedik alkalommal kérte a kispestieket, küldjék el javaslataikat, majd szavazataikat, melyik városrészben, milyen beruházások, fejlesztések valósuljanak meg Közösségi költségvetés keretében. Idén 1846-szavazat érkezett – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől.

2020. március 26. csütörtök

12. egészségnap a Segítő Kéznél

Sokadik alkalommal rendezte meg Prevenciós Egészségnapi rendezvényét a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat, most a Zöld Diófa Idősek Klubjában.

2020. január 29. szerda

Megkezdődött a tavaszi félév a Szenior Akadémián

 Tizennegyedik félévét kezdte meg a Kispesti Szeniorok Akadémiája. A tavaszi félév kezdetén Gajda Péter polgármester köszöntötte örömmel a résztvevőket, a nyitó előadást pedig most is az akadémia létrehozója, Jászberényi József, a Milton Friedman Egyetem felnőttképzési igazgatója tartotta.

2020. február 26. szerda
© 2008-2020 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.