2018. július 18., szerda, Frigyes

Kispest

Kállai Szilvia, az önkormányzat romaügyi referense

Kállai Szilvia, az önkormányzat romaügyi referense 2015 óta azon munkálkodik, hogy minél szélesebb körben megismertesse a roma kultúrát, és olyan érzékenyítő programsorozatot szervezzen gyerekeknek, amelyben segítik a cigány származású fiatalok társadalmi felzárkózását, „másságuk” megértését és önmaguk elfogadását.

2018. június 06. szerda

Módosító javaslat a Kossuth téri piacért

 Burány Sándor, Kispest országgyűlési képviselője módosító javaslatot nyújtott be a Magyarország 2019. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslathoz, amelyben ismét kéri, hogy az országgyűlés támogassa a Kispesti Kossuth téri piac felújítását.

2018. július 02. hétfő

Ismét lesznek tűzcsap-vízcsapok Kispest-szerte

Megkezdte a nyári melegben enyhet adó tűzcsapokat vízcsappá átalakító szerkezetek felszereltetését az önkormányzat. Az elsőt a Zoltán utca Pannónia út sarkára ma délelőtt szerelték fel a Fővárosi Vízművek szakemberei. Az öt így átalakított kutat az ősz kezdetéig, szeptember végéig használhatják majd a kispestiek.

2018. július 04. szerda

A Mézeskalács oviban az udvaron folytatódik a felújítás

Befejeződött a Kispesti Mézeskalács Művészeti Modell Óvoda Beszterce utcai tagintézményének május közepén indult korszerűsítése, ám a Kispesti Közösségi Költségvetés 2018. keretében az udvar felújításával folytatódik a munka.

2018. július 09. hétfő

Javában táboroznak a Kispesti Kóficok

Harmadik hetében jár a „Kispesti Kóficok” fantázianevű önkormányzati napközis tábor az Eötvös iskolában. A kilenc hetes táborozás ideje alatt naponta 80-100 kispesti iskolásnak biztosítanak szabadidős programot a nyáron.

2018. július 10. kedd
© 2008-2018 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.