2018. november 17., szombat, Hortenzia és Gergő

Kispest

Ünnepeltek a család- és gyermeksegítők

 A munkatársak kreativitását emelte ki köszöntőjében Vinczek György alpolgármester a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum (KSZSZC ) Táncsics utcai székhelyén tartott kerti összejövetelen, ahol az intézmény megalakulásának 20. évfordulóját ünnepelték.

2018. szeptember 22. szombat

Újabb tanév kezdődött a Szeniorok Kispesti Akadémiáján

Az önkormányzati ígéretnek megfelelően idén is tanulhatnak az ötven év felettiek az első tanévét 2013 őszén indító Szeniorok Kispesti Akadémiáján. Az ingyenes előadássorozatot az önkormányzat támogatásával, az idős képzésben élenjáró Milton Friedman Egyetem (Zsigmond Király Egyetemmel) szervezi évek óta.

2018. szeptember 25. kedd

Fővárosé a Vak Bottyán utca kezelése

A főváros kezelésébe került a kispesti Vak Bottyán utca, amelynek állapota tovább romlott a 3-as metrót pótló autóbuszok forgalma miatt, az útburkolati hibák megszüntetését így biztosítanák - derült ki a Fővárosi Közgyűlés előterjesztéséből.

2018. szeptember 26. szerda

Lesz forrás a KRESZ-park kialakítására

  A Fővárosi Közgyűlés mai döntése alapján Kispest 100 millió forintot nyert a 2018. évi Tér_Köz Városrehabilitációs pályázaton. Ebből a KöKi melletti egykori KRESZ-park területe újulhat majd meg – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől a mai közgyűlési szavazás után.

2018. szeptember 26. szerda

Támogatás az egyházi ingatlanok felújítására

Idén összesen 6 millió forint önkormányzati támogatásra pályázhattak a kerületben működő egyházak épületeik, ingatlanjaik felújítására, fejlesztésére. Az erről szóló adományleveleket a Városházán tartott Kispesti Egyházi Fórumon adták át.

2018. szeptember 26. szerda
© 2008-2018 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.