2019. december 12., csütörtök, Gabriella

Kispest

Gajda Péter, Kispest újraválasztott polgármestere

Gajda Péter, Kispest újraválasztott polgármestere immár negyedik ciklusát kezdheti az önkormányzat élén. Sokan mondják, az elmúlt időszak legfurcsább kampányán vagyunk most túl, ami jócskán tartogatott meglepetéseket és szokatlan megoldásokat a választópolgárok szavazatainak megszerzéséért folytatott küzdelemben.

2019. november 13. szerda

Közös kispesti lámpagyújtás

 Tizedik alkalommal gyűlt össze Kispest apraja-nagyja a Templom téren, hogy részt vegyen ünnepélyes jelképes lámpagyújtáson és lampionos felvonuláson, valamint a Mikulásünnepségen és az adventi gyertyagyújtáson a Központi játszótéren.

2019. december 08. vasárnap

Hárman Kispest Sportjáért-díjasok az idén

Győri Imola, Juhász Dániel és Oláh László kaptak Kispest Sportjáért-díjat idén, amelyet a Városháza dísztermében rendezett ünnepségen adtak át. A díjazottakat és a jelenlévőket az Ötvös Session Music, Szimicsevics Judit fuvolaművész és Ötvös Gábor zongorista-zeneszerző műsorával köszöntötték.

2019. december 08. vasárnap

Munkához látott az új képviselő-testület

Többek között Lackner Csaba bizottsági tagságának megszüntetéséről, telek- és építményadó-emeléséről, a helyi tűzoltóság támogatásáról, a Kerületi Építési Szabályzatról döntöttek a képviselők az idei év utolsó testületi ülésén.

2019. december 08. vasárnap

Őszintén a prostitúcióról

Iványi Miklós, a Méltóság Napja Templom (MET) lelkésze megint gondolt egy merészet: a szokásos templomi programok sorába illesztette a prostituáltak méltóságának napját. Remek előadásokkal, dzsessz-harmóniákkal, témába vágó filmrészletekkel, módszertanilag is színesen gondolkodtak közösen az egyébként tabu témáról a résztvevőkkel. 

2019. december 08. vasárnap
© 2008-2019 Kerületi magazinlapok. Minden jog fenntartva.